woensdag, januari 02, 2008

02/01: Gelukkig Nieuwjaar iedereen!


De beste wensen allemaal! Veeeel geluk, liefde en een goede gezondheid! :-*

Jaja, 2008 jongens! Het jaar waarin ik 2 word, ik begin met zindelijkheidstraining en nog nèt niet naar de kleuterklas ga (dat zal voor januari 2009 zijn)! Elise wordt groot, zeg dat Elise het gezegd heeft!

Iedereen leuke feestdagen gehad? Ik anders wel! Veeeel cadeautjes, lekker gegeten, familie en veel kindjes gezien, enz.. Maar 't zou toch niet elke dag van datte moeten zijn want da's wel serieus vermoeiend ook hé zeg. Fjoew..Allez, over tot de orde van de "fortnight" dan:

* Ik begin met 2 woordjes te spreken! Tot nu toe uit zich dat vooral in "dada" en dan het voorwerp of persoon tegen wie ik "dada" zeg. Dus "dada papa", "dada doekje", "dada bumba", enz.. :-)

* Nieuwe woordjes: bad, appel, slaapwel

* Ik doe zooooo graag dodo dat ik dat nu overdag ook soms "speel". Dan ga ik op een kussen liggen of in de zetel, trek een dekentje over me heen en zeg "dodo!" Cute! :-)

* Ook andere spelletjes speel ik steeds meer. Vooral met mijn pop: eten geven, drinken, een tut,..

* Ik heb een tafel gekregen! Zo'n echte kindertafel, helemaal voor mij alleen! Allez, of misschien ook voor kindjes die eens komen spelen dan. Veel knutsel- en tekenplezier enzo in het vooruitzicht durf ik wedden! :-)

Allez, ik ga jullie laten. Beetje uitrusten nog van al dat feesten.

Tot de volgende!

Liefs,
E-lise.