woensdag, juli 30, 2008

JULI: Ik heb Bumba gezien!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha mijn fans!

Ik heb juli goed ingezet: namelijk met een verjaardagsfeestje bij mijn Brentje. We hadden niet altijd veel tijd voor elkaar en ik hoor geruchten van een nieuwe liefde bij hem, dus dat moet ik binnenkort dringend eens gaan regelen.

We zijn ook naar een ander feestje geweest: die in Gent. Iets meer volk precies wel daar. Ik heb gesprongen in zo'n springkasteel! Eerst dierf ik niet goed maar toen kwam een jongetje vragen of hij mijn handje moest vasthouden en toen dierf ik ineens wel! 8-)

Op de kermis heb ik dan op molentjes gezeten en heeft mama opnieuw haar naam van Gretige Grijpster eer aangedaan. Oh, ja: het belangrijkste zou ik nog vergeten! Ik heb voor 't eerst in een tram, een bus, een fietstaxi èn op een pony gezeten!! Zooooveel indrukken, niet te doen! En binnenkort is er zo nog een feestje, ergens in Lokeren, 't schijnt. Ik kijk er al naar uit.

Maar dè indruk der indrukken was toch Plopsaland! Man, zooooooooooveel kindjes had ik echt wel nog niet samen gezien! Er waren daar heel veel leuke molentjes waar ik op kon en een ballenbad en als afsluiter was er een echte, live Bumba-show! Met de enige echtigentechtige BUMBA!! Ik heb nog nòòit zo mijn ogen uitgekeken! Het enige wat ik kon, was in opperste verwondering "Bumba Bumba" meeprevelen. :-)

Over tot de hobby van de maand dan: discussiëren! 8-) Thuis hebben we nu eindeloze, absurde twists over of iets een kat is of een hond bvb. Natuurlijk weet ik dan altijd perfect wat wat is, maar je zal van hier zien dat ik toegeef dat een hond een hond is, als de oudjes dat ook zo noemen hé. Ik zeg: de hond is de nieuwe kat! 8-)

Mijn Dora-obsessie gaat nog steeds verder. Ik ben verslaafd aan de serie, wil mijn Dora-pop overal mee naartoe nemen, wil alleen maar Dora-onderbroeken dragen en als ultieme Dora-ervaring, kan ik nu ook met haar bellen. Gewoon via nen telefoon uit den Blokker! Straf eh?

Nieuwifheidje van de maand: spreken met een raar stemmetje. Als ik doe alsof mijn poppetjes praten, geef ik ze nu ook speciale stemmetjes. 't Zijn wel allemaal èrg donkere, angstaanjagende stemmen; mijn mama twijfelt nog tussen de camera nemen of de psychiater bellen. :-)

Om af te sluiten zal ik jullie nog vertellen van iets waar ik deze maand een grondige hekel aan heb gekregen. Stoppen! Vooral dan stoppen met iets wat ik graag doe. Nu had ik het daarvoor ook al niet begrepen maar nu is het toch nog een graad erger. Vooral televisiekijken, schommelen en spelen met mijnen Duplo of Dora-telefoon zijn gevaarlijke momenten.

En ge kent de oudjes hé: iets is 2 dagen een probleem en ze hebben er iets op gevonden! >:-( Ze zijn nu met het principe van "de allerlaatste keer" op de proppen gekomen. "Dora televisie?" "OK, maar dan wel de allerlaatste keer!" "Schommel duwen?" "OK, maar dan wel de allerlaatste keer!" En als ze dat zeggen, is het dan ook ècht de aller-allerlaatste keer hé! :-( Nu vind ik het wel grappig als ze dat zeggen (ik steek van zelf waarschuwend mijn vingertje in de lucht en zeg mee dat het de aller-allerlaatste keer is :-) maar er ook effectief mee stoppen, vind ik toch minder grappig.

Zo, dat was juli. Nu ikke! Woeha! De humor! :-)

Tot in augustus!

Liefs,
E-lise.