woensdag, augustus 01, 2007

01/08: Step by step (ooh, baby!)

Zie mijn vlerken hier nekeer wapperen in den wind! Vlechtjes zullen misschien niet voor morgen zijn, maar 't is toch ook al geen ongrijpbaar concept meer. :-) Dit was een zalige dag trouwens: lekker weer en dus met ons drietjes naar 't Bospark: mijn eerste keer in een speeltuin en daarna de eendjes gaan voeren!

Oh, ja: ik ben ondertussen trouwens helemaal snotvrij! De tandjes, da's een andere zaak, die durven nog soms ferm van zich laten horen. En ik dan ook hé. :-) Mijn tandvlees staat er op verschillende plaatsen helemaal rood en gezwollen van. Zielig hé?

Deze week nog verfijnd: mijn stapjes! Ik zet er nu toch al nekeer zo'n 4 na elkaar. Jaja, stapje per stapje (woeha!) kom ik er wel! :-)

Deze week helemaal onder de knie: dingen die bij elkaar horen. Speelgoed hoort ìn de bak, het deksel hoort òp het potje, de dop hoort òp de fles, enz..

En ik heb nog dingen bijgeleerd, want ik zeg "biauw" (ok, er is nog plaats voor verbetering) als ze mij vragen wat de poes doet en "woef" wat de hond doet.

Hebben jullie de foto's gezien van mij in bad? Da's iedere keer weer feest voor mij hé; ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Het al te hard splenzen hebben ze mij ondertussen afgeleerd, dus vond ik dat het tijd was voor het volgende: rechtstaan in bad. Dat vinden de oudjes natuurlijk te gevaarlijk, dus dat mag ik niet. Heeeeerlijk dus om het wèl te doen! :-) Na een paar dagen constant "nee" te zeggen (wat ik erg grappig vond en er dus een spelletje van maakte om constant op en neer te gaan) gooien ze het nu over een andere boeg en zijn ze mij beginnen negeren als ik dat doe. Een heel pak minder leuk, dus ik denk dat ik maar iets anders ga verzinnen.

Tot slot nog superleuk en groot nieuws: gister is mijn achterneefje Simon geboren! Oef zeg, toch nog iemand die de naam Nijs weer kan voortzetten! :-) Ik kan al niet wachten om hem nekeer te gaan bewonderen!

Allez, ik ga aldergauw nog een stapje in de wereld zetten!

Tot later!

Liefs,
E-lise.

PS: Voor de onaandachtige bezoeker: er is nu een 2de deel met foto's geopend hé!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

dag elisewiezemeid!
maar man toch jij wordt groot! en azo uw haartjes wapperen in de wind! gij gaat nogal schoon haar krijgen zene!
en bijna lopen? ik denk over dit en een korte tijd dat ge uw oudjes nogal achter u gaat laten lopen :-)groot gelijk meid!
ge doet da goe! maar nie te rap hé, ge hebt nog veel tijd :-)
dikke kus van
tante sas

11:42 p.m.  

Een reactie posten

<< Home