vrijdag, september 17, 2010

SEPTEMBER/OKTOBER: Ik zit in de 2de kleuterklas!

Hallo!!

't Scholeken is terug begon! Jeej!! Wat heb ik mijn vriendjes gemist!! Ik had er wel een paar gezien tijdens de vakantie, maar da's toch niet hetzelfde hé. En voor wie dacht dat ik mijn Feie zou vergeten zijn na 2 maanden zomervakantie of hij mij: nééééé hoor! :-)

Met het nieuwe schooljaar ben ik ook gestart met mijn eerste officiële buitenschoolse activiteit: ballet! Yep: ik treed in mijn mémé's spitzen en oefen alvast (want ik ben nogal een strever ;-) pirouettes en pliés enzo. De eerste les hielden mijn oudjes mij door een raam in de gaten en ik zat de hele tijd te stralen van: "Eindelijk, eìndelijk doe ik waar ik al een jaar van droom!" :-)

Na 2 weekjes school waren we dan al ribbedie naar Center Parcs! Dat is natuurlijk altijd superhard genieten hé: zwemmen, aan 't strand spelen, kinderdisco, ijsjes en frietjes à volonté en deze keer heb ik ook een mini-koksopleiding gehad. Pizza's hebben we daar gemaakt! En we kregen een echte koksmuts op!Toen we terug waren, hadden mijn oudjes nog een supergrotemegacoole verrassing voor mij: ik had al zoooooooooo lang gevraagd naar een trampoline en op een keer stond die toch wel in de tuin zeker!! Ik heb er de eerste weken nogal gesprongen hoor! Direct van school of uit middagslaapjes: vlam, naar die trampoline! Echt de max.

Ik ben wel al veel ziekjes geweest; nooit niets echt ernstigs, maar toch erg vaak koorts, buikpijn, keelpijn, hoesten, enz.. Niet leuk! Zeker niet als je er bvb dierendag enzo door mist. :-/

Nog 2 dienstmededelingen:

* Blijf mijn mapje met "zelfgemaakte foto's" checken hier op de site! Af en toe komen er nieuwe bij

* Ik ben de laatste tijd helemaal gek van Spongebob! Niet zozeer van het figuurtje enzo, maar echt van de serie. Ik lig telkens helemaal plat alstie op TV is!


Verder heeft mijn papa ons 2 keer hard doen verschieten. Een keer met het verschiet te krijgen. Allez, ne lombagu gelijk ze zeggen. Of nen hernio, wat is 't? Alleszins: hij is daar erg hard van flauwgevallen. En een week later had hij een buikgriep en viel hij weer flauw. :-( Ze zijn nu zijn hart aan 't onderzoeken. Hopelijk is 't niets ernstigs, want ik zit daar toch allemaal erg mee in hoor. Een enorm gevoelig spruitje ben ik op dat vlak; ik huil dan makkelijk en heb dan meer nachtmerries en verlatingsangst enzo. Dat het maar rap rustiger wordt!

Liefs,
E-lise.