zondag, augustus 30, 2009

AUGUSTUS: 't Is weer voorbij, die mooie zomer(vakantie)!

Dag lieverdjes!!

Goh, de vakantie is alweer voorbij zeg!! Ongelofelijk hoe snel dat is voorbij gevlogen! Had misschien wel iets te maken met de vele uitstapjes en bezoekjes die we gedaan/gehad hebben. ;-)

En morgen begint de school dan hé! Ik ga naar een nieuwe school, dus dat is al helemààl spannend! Maar voorlopig vind ik er niets engs aan; ik kijk erg uit naar de school, mijn nieuwe juf (Sara) en alle nieuwe kindjes! Hopelijk blijft dat zo. ;-) Ik ken gelukkig al 2 kindjes daar: mijn vriendinnetjes Lily en Alixia, dus dan ben ik toch al niet meer zo alleen hé? :-)

We hebben 2 grote uitstappen gedaan in augustus: eerst en vooral het Boudewijnpark, met Brentje en Arne erbij. Superleuk, net als vorig jaar. Dolfijntjes kijken, op veel attracties zitten en tussendoor veel spelen! Ik ga dat binnenkort nog een keer overdoen met mijn vriendje Jenne! Jipie!

Dan zijn we ook nog naar de Efteling geweest! Man, dat vond ik echt wel het van het! Zoooveel attracties en een leuk meer waar we onze sandwichkes hebben opgegeten in een bootje! Maar vooral: het Sprookjesbos! Daar was ik echt helemaal gek van! Ik vond het heel speciaal om al Sneeuwwitje en Roodkapje en Klein Duimpje en alle anderen eindelijk eens in het echt te zien. En de wolf was eigenlijk helemaal zo eng niet als ik gevreesd had (ik had er de nacht ervoor nog nachtmerries van gehad :-( ).

Verder heb ik natuurlijk weer massa's kindjes gezien! Heel leuk is dat en het is duidelijk dat ik daar eigenlijk nog het meeste van geniet.

Allez, ik ga snel verder mijn boekentasje maken! Het zal mijn mama en mij serieus varen vanaf morgen! Denken jullie eens aan mij?

Liefs,
E-lise.