zondag, november 01, 2009

OKTOBER/NOVEMBER: Dancing queen

Hallo iedereen!

Ja, sorry, ik heb een maandje overgeslagen hé? Er was van oktober niet zòveel te vertellen en dus dacht ik van november er maar direct bij te nemen!

Ik oktober was er dierendag op school. We zijn dan naar een geitenboerderij in de buurt geweest! Altijd leuk hé: diertjes, spelen en een ijsje! Wat moet een kind nog meer hebben? :-)

Verder stond er met school ook een boswandeling op het programma. Met zijn allen naar het Verloren Bos: blaadjes rapen, kastanjes, spelen, enz.. School is leuk!

ERG leuk zelfs, want in november hadden we zowaar een heus dansfeest op school! Wie mij nog niet zag feesten gelijk de beesten, moet snel bij de filmpjes gaan kijken! Ik stal alweer volledig de show vaneigenst.

Oh, ja: het was trouwens wel grappig dat we net op The Sound of Music moesten dansen. Midden oktober waren de oudjes naar die musical gaan kijken en ze waren daar ZO zot van dat ze dat hele dagen in huis liepen te zingen! Allez, OK, vooral mama dan. ;-) Maar 2 dagen nà die musical zijn wij dus dat dansje beginnen leren op school! En dus kon ik ineens wel héél goed meezingen met mama, die natuurlijk niet snapte hoe ik dat zo snel geleerd had. Spijtig genoeg legde ze snel de link met het dansfeest en dus was de verrassing eraf! We mochten het thuis nochtans niet verklappen en ik heb zoooo mijn best gedaan het te verzwijgen (ik begon zelfs liedjes te verzinnen om de oudjes te misleiden :-) maar het mocht niet baten.

In deze maanden is ook mijn obsessie met lettertjes weer volop aan de gang. Ik zie ze overal: op de borden langs de weg, op TV, op boeken, enz..! Ik weet ook goed welke lettertjes in mijn naam en die van de oudjes voorkomen en welke niet. Het doel is: leren schrijven voor het schooljaar uit is. ;-)

Ook 2 keer ziek geweest deze maand. :-( Nuja, paar daagjes van school en 't was alweer beter, dus het blijft voorlopig allemaal binnen de perken.

Nog even meegeven dat als puzzels je gaan vervelen ([wemogenookaleenspochenmodus]ik zit aan 52 stukjes en van meer hebben de oudjes niet [/wemogenookaleenspochenmodus]), je ze ook omgekeerd kan leggen! Maar wel zonder te piepen hé! Yep, ik word een echte nerd! 8-)

Allez, ik moet braaf voortgaan, want in december komen de Sint en de Kerstman en die komen niet bij stoute kindjes hé!

Liefs,
E-lise.