zondag, april 05, 2009

APRIL: Grote flinke meid!

Dag lieve lezertjes!

Weer vanalles gebeurd hoor deze maand! Eerst en vooral was er mijn nieuwe kamertje! Een volledig roosgeverfde kamer heb ik nu, met een paar roze feetjes, roze lakentjes en hier en daar een roos accessoireke. :-) Reuzeblij was ik ermee! En ik voel me nu natuurlijk een erg grote flinke meid, zo slapen in een gigantisch bed en al! De oudjes dachten dat ik dat misschien wat eng zou vinden of er uit zou kruipen, maar dat doe ik natuurlijk allemaal niet want grote flinke meiden doen dat niet!

Weet je wat grote flinke meiden ook niet doen? Op zo'n onnozel potje gaan! Wij grote flinke meiden doen plasjes en kakjes op de grote WC! Azo zonder verkleinbril en al hé!

In het rapportje dat ik vlak voor Pasen meekreeg van school stond ook al dat ik zo'n grote flinke meid ben: ik doe alles goed mee, ben braaf, enz.. Het enige minpuntje is dat ik niet genoeg opkom voor mezelf stond er. Beter te weinig dan teveel zeggen de oudjes dan altijd!

Grote flinke meiden brengen ook altijd kilo's takjes mee naar huis. Op de speelplaats staan er struiken en niets zo leuk dan de takjes die daarvan gevallen zijn samen met Jenne op te rapen en daar dan onze broekzakken mee te vullen.

Wat wij grote flinke meiden ook goed kunnen, is eitjes rapen met Pasen, zoals je op de foto's wel kon zien! We hebben nu chocolade tot eind 2011, dus het wordt goedkoop de komende jaren!

Weet je wat niets is voor grote flinke meiden? Verbouwingen! Er is heel de tijd werkvolk in huis, niets staat op zijn plaats en alles ligt onder een dikke laag stof! En weet je wat nòg erger is dan? Als je valt over de nieuwgelegde dorpel in de living! Recht op je kinnetje, je mondje vol bloed en veeeeel pijn. Snel maar naar de spoed dan om te kijken of er geen tandjes losstonden of of er iets genaaid moest worden ofzo, maar gelukkig niet! Met de schrik en een dikke lip kwam ik er vanaf!

Nog triestiger nieuws was het overlijden van mijn allerliefste kattevriendje Stinky. Vlak voor de deur was hier een auto die te snel reed en Stinky'tje die niet goed keek. :-( Ik was er redelijk van aangedaan en vraag nog steeds vrij vaak naar mijn vriendinnetje.

Om het verdriet een beetje te verzachten, hebben mama en papa een nieuw katje voor mij uitgezocht. Een katertje deze keer en hij heet Lowieke! 't Is een megazotte beest die enorm wild is maar die tegelijk ook engelengeduld moet hebben want ik sleur er hele dagen mee van hot naar her!

Even afsluiten met een verjaardagsgroet naar mijn neefje Arne! 2 werd die ook alweer! Feli's Arne! Coole party was het!

Tot in mei iedereen!

Liefs,
E-lise.