donderdag, februari 05, 2009

FEBRUARI: Ziek, zieker, ziekst

Haai!

Deze maand was het dan zover hé. Mijn grote intrede in de wereld van de school! De eerste dag heb ik dat schitterend gedaan! Geen traantjes of niets! Ik was teveel overdonderd door al die kindjes en al dat speelgoed denk ik. De 2de dag was het al vele minder: een trillend lipje, opborrelende traantjes en ja hoor: een heus huilconcert toen mama wegging. :-/

Hoe ik het de 3de dag deed, zullen we nooit weten want toen zat ik al ziek thuis. Griep. :-( Mama en papa vonden dat zò zielig dat ze besloten lekker mee te doen en dus hebben we hier de rest van de week met zijn drietjes koortsig maar gezellig op de bank gezeten.

De week erna werd ik geplaagd door buikgriep maar stoer ende heldhaftig als ik ben, heb ik me door die veldslag ook geworsteld.

De week dààrna heb ik het echter maar 1 dagje volgehouden. Ik werd ziekst! Een longontsteking; niet van de poes dus. :-( Om dat vast te stellen hebben ze bloed moeten nemen (heb de dunne adertjes van mijn mama, dus ze hebben verschillende keren moet prikken :-( ) en een longfoto (dat vond ik wel geinig had ik op dat moment de fut gehad om iets geinig te vinden). Ik ben echt een hoopje ellende geweest een paar dagen hoor. Gewoon op de zetel zitten en meer zat er niet in. Tot 40.3 is de koorts gegaan en zelden er veel onder. :-/ Maar kom, met antibiotica en aerosollen is alles snel veel beter geworden met mij.

Een vakantietje goed uitzieken en uitslapen en we kunnen er weer tegen! Hopelijk kan ik nu eens voor een volle week gaan hé. :-) Ondertussen heb ik wel al mijn eerste werkjes meegebracht van school (Valentijnshartjes, tekeningen van alles wat met de bakker te maken heeft, enz..) en die hangen al op de koelkast te prijken natuurlijk! Jammer dat ik carnaval niet heb kunnen meevieren; daar hadden we al vanalles voor gemaakt in school. :-( Nuja, volgend jaar dan maar hé.

Kortom: ik lijk het erg goed te doen op school, ben enorm zot van mijn juf Lut en heb ook al een positief rapportje meegekregen: dat ik me goed in mijn vel voel daar en me goed kan uiten.

Oh, ja, tussendoor ook nog met mijn vriendinnetjes Lily en Alixia naar mijn eerste toneelvoorstelling geweest! 't Ging allemaal over parapluutjes. Best leuk, al was ik meer met mijn eigen parapluutje aan het spelen dat we mochten meebrengen. En het rennen nà de voorstelling was helemààl super. :-)

Een kermisje zat er ook nog in een paar dagen geleden.

En dat was het zowat voor februari; buiten die grote gebeurtenis van het beginnen met school niet veel te melden dus.

Hopelijk wordt maart gezonder!

Liefs,
E-lise.